7 syytä valita Primend Cloud

Sinun yrityksesi pilvipalvelu. Primend tarjoaa yksityisen pilviympäristön yrityksesi tarvitsemille sovelluksille, jos haluat pitää ne lähelläsi etkä ole vielä valmis käyttämään julkista pilvipalvelua.

Pienemmät kulut

  • Datakeskuksen perustaminen ja ylläpitäminen on kallista. Joudut esimerkiksi hankkimaan oikeat laitteet ja palkkaamaan ihmisiä sen käyttöönottoon ja huoltoon. 

Joustavuus

  • Yksi isoimmista pilvipalvelun käytön tuomista eduista on liikkuvuus. Palvelu tuo sinulle ja työntekijöillesi joustavuuden työskennellä mistä tahansa käsin. 

Varmuus

Primend Cloudin tekninen toteutus takaa järjestelmillesi nopeimman toipumisajan. Pystymme palauttamaan isojakin tietomääriä vain muutamassa minuutissa. 

Nopea varastointi

Primend Cloud tarjoaa nopean varastoinnin. Nopea varastointi on tarpeellista kriittisten SQL-tietokantapalveluiden kohdalla. 

Tekninen pätevyys

Primendin teknisen tiimin jokaisella jäsenellä on vahva tekninen tausta, ja kaikki ovat sertifioituja asiantuntijoita. Kaikilla järjestelmävastaavillamme on yli kymmenen vuoden kokemus. 

Hybridipilvi

Hybridipilvi on Primend Cloudin ja julkisten pilvipalveluiden yhdistelmä. Primend Cloud tarjoaa joustavia ratkaisuja useimpien hybridipilviratkaisujen turvalliseen toteuttamiseen. 

Joustava lisensointi

Primend on Microsoftin SPLA-kumppani, ja tarjoamme joustavia kuukausipohjaisia lisensointimalleja sekä palvelinjärjestelmille että loppukäyttäjän sovelluksille.

Referenssit

Talousjohtaja Rait Pallo, Kapitel "Yritimme löytää kumppania, joka auttaisi meitä IT-asioissa. Tavoitteemme oli ottaa käyttöön uusia palveluita ja tehostaa yrityksen sisäisiä työprosesseja, jotka takaisivat sujuvan yhteistyön ja yrityksen menestyksen. Saavutimme tavoitteemme yhdistämällä Primend Cloudin ja Microsoftin pilvipalvelun."

Kapitel on suurimpia kiinteistöalan yrityksiä Baltian alueella. Se toimii pääasiassa liikekiinteistöprojektien parissa niin kehittäjän, sijoittajan kuin isännöitsijän roolissa. Kapitel toimii usean maan pääkaupungissa: Tallinnan, Riian, Vilnan, Prahan ja Amsterdamin toimistoissamme työskentelee yhteensä yli 50 ihmistä.

Primendillä ja Kapitelilla on takanaan pitkäaikainen IT-yhteistyö. Primend auttoi Kapitelia yhdistämään palvelinpalvelut Primend Cloud -datakeskukseen sekä yhteensovittamaan erilaisia järjestelmiä yhdeksi yhtenäiseksi järjestelmäksi ja otti käyttöön Office 365:n, Teamsin ja SharePoint onlinen intranetin sekä asiakirjanhallinnan. ERP-järjestelmänä Kapitel käyttää Microsoft NAV -ratkaisua, joka sijaitsee Azurissa, ja raportointi on toteutettu Power BI:llä. Kapitel on hyvä esimerkki hybridipilviratkaisun hyödyntämisestä parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämällä Primend Cloud -palvelut julkisen Microsoft Azure -pilven kanssa.

Toimitusjohtaja Janel Sell, Topauto "Primendin täyspalvelu ja Automasterin säilytys Primend Cloudissa takaa, ettei meidän tarvitse investoida omaan datakeskukseen ja tekniseen henkilökuntaan, vaan voimme keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme."


TOPAUTO on toiminut Viron automarkkinoilla jo vuodesta 1994. Kyseessä on useita brändejä kattava uranuurtajayritys. Yksi Topauton eduista on Viron ulkopuolinen jälleenmyyjäverkosto, johon kuuluu nykyään jo lähes 60 työntekijää.
Topauto on Primendin täyspalveluasiakas. Topauto on autojen jälleenmyyjä, joka käyttää DMS-järjestelmänä Automasteria. Automaster on niin kutsuttu legacy-järjestelmä, joka edellyttää nopeaa varastointia, nopeaa palautusta varmuuskopiosta ja korkeatasoisia teknisiä tietoja ympäristön käyttöönotosta ja hallinnasta. Topauton Automaster sijaitsee Primend Cloudissa.
 

Pyydä tarjous