Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Microsoft-koulutukset

Microsoftin virallisena kumppanina Primend pystyy tarjoamaan Microsoft Build Intent Workshop -työpajoja, joiden avulla pystymme osoittamaan Microsoft-tuotteiden arvon asiakkaillemme keskittyen nykyaikaiseen työhön ja turvallisuuteen. Microsoft Solution Plays -ratkaisujen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityihin workshopeihin kuuluu tarkka opastus, sisältö asiakkaan tarpeiden arviointiin, Art of the Possible -konseptin esittely sekä toimivien käyttöönottosuunnitelmien luominen. 

Asiakasetuihin kuuluvat:

  • kumppanin asiantuntijuus maksutta
  • mahdollisuus hyödyntää Microsoftin kehittämiä parhaita käytäntöjä yrityksen IT-ratkaisuja luotaessa
  • uusia näkökulmia Microsoftin tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

Miksi nämä workshopit?

Työn luonne on muuttunut. Etä- ja hybridityön tullessa osaksi todellisuuttamme nykyajan työpaikat kehittyvät hurjaa vauhtia: tiimit toimivat eri paikoissa, uusia liiketoimintamalleja on omaksuttava nopeasti, ja turvallisuusongelmat ovat entistä monimutkaisempia. Kun organisaatiot mukautuvat uusiin työskentelytapoihin, ne kohtaavat uusia haasteita: 

  • Miten yhdistää kulttuuri ja teknologia ja luoda samalla tilaa hybridityölle?
  • Miten ajatella työn tulevaisuus uudelleen?
  • Miten muuntaa etulinjakokemus ja voimaannuttaa hybridityöntekijöitä?

Näissä workshopeissa pystymme arvioimaan asiakkaiden tarpeet, esittelemään Art of the Possible -konseptia ja luomaan toimivia käyttöönottosuunnitelmia, jotka luovat uusia tilaisuuksia nykyaikaiselle työlle ja turvallisuudelle.