Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Meidän tarinamme

Tietoa Primendistä

Meidät tunnetaan parhaiten vertaansa vailla olevasta Microsoft-teknologioiden kompetenssistamme.

Kun kaikista laitteista tulee älykkäitä ja kaikki palvelut siirtyvät verkkoon, jokaisesta yrityksestä tulee ohjelmistoyritys. Me tuemme yrityksiä tässä digitalisaatioprosessissa.

Lupaamme asiakkaillemme, että 

  • heidän tietokoneensa ovat nopeita ja luotettavia
  • heidän työntekijänsä ovat perehdytettyjä ja motivoituneita
  • heidän liiketoimintaprosessinsa ovat tehokkaita ja riippumattomia sijainnista
  • liiketoiminnasta on ajantasainen ja selvä yleiskuva
  • tiedot on suojattu hyökkäysten varalta
  • palvelinjärjestelmä on luotettava.

PALVELUIHIMME KUULUU

MISSIOMME

Luomme ratkaisuja ihmisille, jotka haluavat tehdä yrityksistään (ja yhteisöistään) entistä menestyvämpiä. 

Me Primendissä saavutamme sen tekemällä rehellistä yhteistyötä, oppimalla ja kehittymällä jatkuvasti ja muistamalla, mistä aloitimme: uskalluksesta tehdä asioita eri tavalla.

VISIOMME

Primend on kansainvälinen yritys, joka pyrkii inspiroimaan ihmisiä ja organisaatioita tekemään tietoon perustuvia muutoksia ja on aina yhden askeleen edellä toimiakseen innostavana roolimallina. 

HENKEMME JA ARVOMME

Tarinamme alkoi uskalluksesta olla erilaisia. Oli neljä ystävää ja ikkunaton toimisto. Oli yhteisymmärrys parhaasta mahdollisesta palvelusta, kunnioittavasta kilpailusta ja työstä, jonka pitäisi olla myös hauskaa!

Yhdeksän vuotta myöhemmin toimimme kaikissa kolmessa Baltian maassa, ja etumme – parhaiden IT-asiantuntijoiden lisäksi – on kyky tarjota yhtä laadukasta palvelua sekä Virossa, Latviassa että Liettuassa samoilla periaatteilla ja perusteilla. Ja työ on edelleen hauskaa!

Nykyään yhteisöömme kuuluu sata primendiläistä. Ja porukkamme kasvaa edelleen.

Miten pääsimme näin pitkälle?

Tarinamme takana on jokainen primendiläinen, jota olemme tukeneet luottamuksellamme ja osaamisellamme. Primendin kulttuuria ohjaavat päivittäin neljä ydinarvoamme, jotka olemme määrittäneet yhdessä Primendin väen kanssa. Jos tunnet yhteyttä arvoihimme ja jos sinulla on samanlaisia arvoja, sinusta voi hyvin tulla yhteisömme jäsen.

ARVOMME

 

Yhdessä tulee parempi

Uskomme, että tukemalla ja auttamalla toinen toisiamme voimme saavuttaa enemmän. Johtamiskulttuurimme on inklusiivinen ja välittävä. Kulttuuriamme ja periaatteitamme koskevien suurten päätöksen tekemiseen osallistuvat aina kaikki työntekijät. 

Kehitys inspiroi

Kehitys ja oppiminen on osa DNA:tamme. Pyrimme olemaan aina vähintään yhden askeleen edellä parhaiden mahdollisten palveluiden tarjoamisessa asiakkaillemme.

Parhaat uskaltavat olla erilaisia

Emme pelkää virheiden tekemistä, sillä ne ovat usein parhaita oppimiskokemuksia. Emme kuitenkaan halua toistaa tekemiämme virheitä. Uskallamme ajatella ja toimia eri tavalla ja kannamme vastuun edelläkävijyydestä.

Autamme sinua lentämään

Me ajattelemme isosti. Tuemme sekä kunnianhimoisia ideoita että niiden toteuttamista. Autamme primendiläisiä lentämään tukemalla heidän oppimistaan, kehitystään ja uusia alkujaan.