Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Valo Intranet

Valo Intranet – sisäverkko, joka saa sinut rakastumaan!

Kommunikaatio ja sen sujuva toimiminen on yksi yrityksen menestyksen avaimista. Kaiken tiedon kokoaminen yhteiseen ympäristöön voi usein olla monimutkaista ja aikaa vievää. Valo Intranet on arvostettu käyttövalmis sisäverkkoratkaisu – intranet in-a-box.
On kiistaton tosiasia, että suurin osa työntekijöistä ei voi sietää työpaikkansa intranetiä. Eikä heitä voi useinkaan syyttää – monet intranetit eivät tarjoa mitään todellista arvoa tai työntekijöille hyödyllisiä ominaisuuksia. Monet työntekijät eivät yksinkertaisesti löydä etsimäänsä sisältöä epäloogisesti luoduilta asiakirjahautausmailta. Turhautumista lisää huonosti toimiva haku, negatiivinen käyttäjäkokemus ja se, ettei intranetiä voi käyttää mobiililaitteilla toimiston ulkopuolella.

Aika ja tekniikka ovat luoneet olosuhteet, joissa yhdenkään intranetin ei pitäisi enää aiheuttaa negatiivisia tunteita. Yritysten ei myöskään pitäisi käyttää resursseja ratkaisuihin, jotka eivät toimi tai jota työntekijät eivät halua käyttää. Teknisten mahdollisuuksien lisäksi myös työntekijöiden odotukset ja koko intranetin konsepti on muuttunut. Aiemmin intranet oli vain asiakirjojen ja tiedotteiden säilytyspaikka, jota käytettiin vain työaikana ja työpaikan tietokoneella, mutta nykyään tilanne on aivan toisenlainen. Intranet on kuin yrityksen sisäinen sosiaalinen media, jossa tuettuja ovat kaikki viestintään käytettävät mahdollisuudet: keskustelut, videot, ryhmät ja yhteisöt. On otettava huomioon, että työntekijät odottavat nykyään pääsevänsä intranetiin myös silloin, kun he eivät ole toimistolla työpöytänsä ääressä.

Intranetin luominen

Office 365 on digitaalisen työpaikan perusta ja siksi luonnollinen koti yrityksen intranetille. SharePoint online sisältyy Office 365 -pakettiin, mutta toimivaa sisäverkkoa luotaessa kannattaa myös katsoa SharePointin tarjoamia mahdollisuuksia kauemmas. Hyödyllisiä ratkaisuja intranetissä ovat esimerkiksi Yammer, Office 365 -videoportaali, Delve jne., jotka kaikki kannattaa yhdistää samaan intranetiin työn tekemisen tueksi.

SharePoint on yksi yleisimpiä intranetratkaisuja. Jos rehellisiä ollaan, SharePointin valmisratkaisun käyttäjäkokemus on huono. SharePointin pohjalle tehty intranet vaatii paljon parannuksia ja säätöjä. Parannuksia on tehtävä mm. käyttäjäkokemukseen ja säätöjä käyttöliittymän yhdenmukaistamiseen yrityksen tyylin kanssa. Lisäksi on otettava huomioon käytettävyys älypuhelimilla ja tableteilla. Tiivistettynä: SharePointin avulla luotuun intranetiin liittyy paljon työtä, ennen kuin saavutetaan lopputulos, jota työntekijät haluavat käyttää. Intranetin käytön tulee olla yksinkertaista ja mukavaa, koska kukaan ei halua käyttää epämukavaa järjestelmää, ja järjestelmä, jota kukaan ei käytä, on pelkkää resurssien tuhlausta.

Miksi Valo?

Valo Intranet on Sinun yrityksesi ovi digitaaliseen työpaikkaan. Valo Intranet on käyttövalmis ratkaisu, jonka käytön voi aloittaa saman tien. Muiden intranetratkaisujen vaatimia kalliita käyttöönottoprojekteja ei siis tarvita lainkaan. Valon käyttöönottoprosessi on nopea, ja jokainen yritys voi valita käyttöönottoaikataulun itse.

Valo Intranet sisältää kaiken, mitä työntekijä tarvitsee:

 • yrityksen uutiset ja tapahtumat
 • tiedotteet, palvelu- ja tuotetiedot
 • kalenteri ja lomailmoitukset
 • työntekijöiden haku ja viestintäympäristö.

CRM ja asiakirjat

Valo Intranet on valmis ratkaisu ja samalla hyvä aloituspaketti, jota voi mukauttaa ja kehittää jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan. Se on sisäverkko, joka tekee sen, mihin se on luotu: tukee yrityksen työntekijöitä heidän jokapäiväisessä työssään.

Valo Intranet on teknisesti vahva ratkaisu

Kuten sanottu, suoraan SharePointiin luodut intranetit ovat yleensä monimutkaisia, aikaa vaativia ja kalliita, eikä lopputulosta näe, ennen kuin projekti on valmis. Valon valmisratkaisu on kustannustehokas ja riskitön vaihtoehto erityisratkaisuille. Se mahdollistaa säästetyn ajan ja rahan käyttämisen laadukkaan sisällön, organisaatiokulttuurin ja uusien työmetodien luomiseen.

Valo on luotu Office 365:lle ja SharePointille

Valo Intranet vapauttaa yrityksen monimutkaisista sisäverkkojen migraatioprojekteista ja sisällön siirtämisestä yhdestä vanhentuneesta SharePoint-versiosta toiseen. Valo on luotu yhteensopivaksi Office 365:n ja myös paikallisten SharePoint 2013- ja 2016-palvelinten kanssa.

Sitä ei saa rikki

Kun käytät Valo Intranetiä, sinun ei tarvitse pelätä, että jokin pilvipäivitys rikkoisi sen. Valo pohjautuu Microsoftin nykyaikaisimpiin moduulisuosituksiin. Tämä tarkoittaa, että Valon moduulien toimintojen tarvitsema koodi sijaitsee SharePointista erillisellä palvelimella. Lisätoimintojen toteuttamiseen ei käytetä SharePointin sisäisiä kirjastoja, eikä mitään ohjelmoida suoraan SharePointiin. Siksi Valo on heti valmis käyttämään kaikkia uusia Office 365 -toimintoja.

Valmis pakettiratkaisu, joka on sinun

Valo Intranet on käyttövalmis ratkaisu, mikä tarkoittaa, että yrityksesi ei joudu aloittamaan intranetin luomista tyhjästä. Toisaalta Valo voi olla myös yrityksesi intranetin aloituspaketti, jonka jatkokehitysmahdollisuudet jokainen voi valita itse. Jatkokehitykseen voi käyttää sekä SharePointin tarjoamia mahdollisuuksia että muita ratkaisuja.

Vaikka Valo on ns. pakettiratkaisu, se ei tarkoita, että jokainen yritys saa samannäköisen ja samalla tavalla toimivan intranetin. Valo on muuteltavissa ja muokattavissa monipuolisesti yrityksen tarpeiden mukaan, ja intranetin voi sovittaa oman brändin tyyliin (värit, logot, fontit jne.) sopivaksi. Valo Intranet on yrityksen näköinen, mikä auttaa yrityksen kulttuurin ja imagon yhtenäistämisessä.

Käytettävissä milloin tahansa ja millä laitteella tahansa

Valo Intranetissä on kaikki nykyaikaisen ratkaisun toiminnot. Valo Intranet on luotu käytettäväksi kaikilla laitteilla. UI-elementit ovat isoja ja nykyaikaisia, ja niiden välillä on riittävästi tilaa, jotta selaaminen ja lukeminen on mahdollisimman vaivatonta. Valo Intranet on täysin luettavissa älylaitteilla, mikä tarkoittaa, että positiivinen käyttäjäkokemus on taattu niin toimistolla, kotona kuin matkoilla. Lisäksi Valo Intranetillä on sovellus sekä iOS- että Android-laitteille.

Jokainen yritys on erilainen

Valo Intranet koostuu moduuleista, mikä tarkoittaa, että jokainen yritys voi koota juuri omiin tarpeisiinsa sopivan paketin.

1. vaihe: Valitse haluamasi moduulit ja lisäosat

 • intranet tai työasemat
 • sosiaalisen median keskus
 • ihmisten haku
 • video
 • Delve-blogit
 • ylläpitäjän työkalut
 • yrityksen brändi
 • pilviratkaisu, paikallinen vai hybridi

2. vaihe: Käyttöönotto – Primend auttaa seuraavissa:

 • määritys
 • intranetin suunnittelu yrityksesi näköiseksi
 • tietoarkkitehtuurin luominen
 • sisällön siirto vanhasta sisäverkosta
 • säädöt ja integrointi
 • koulutus ja käyttö
 • koulutus
 • tuki
   

Pyydä tarjous