Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Palvelinten varmistus

Primend Cloud Backup

Varmistuspalvelu palvelimille VEEAM-teknologialla

Mikä on Veeam Cloud Connect off-site -varmistuspalvelu?

Tämä ratkaisu mahdollistaa sekä fyysisten palvelinten että virtuaalipalvelinten varmuuskopioinnin. Palvelimet voivat sijaita asiakkaan palvelinsalissa, Primend Cloudissa tai kolmannen osapuolen palvelussa. Varmistusjakso voidaan määrittää asiakkaan tarpeiden mukaan (päivittäin, viikoittain, kuukausittain, vuosittain jne.). Varmistuksen määritys on yksinkertaista ja tietojen palautus nopeaa.

Varmistus ulkoiselle palveluntarjoajalle

Primend tarjoaa varmistuspalvelun teidän datakeskuksestanne Microsoft Azure -ympäristöön. Tiedot pakataan Veeam-teknologialla säilytettävien tietojen koon pienentämiseksi. Primend vastaa palvelun toiminnasta, valvoo varmistuksen toimintaa ja tilavuutta ja palauttaa tietoja tarvittaessa.

Tietojen palautus on nopeaa

Kun tietoja tarvitsee palauttaa, se onnistuu nopeasti. Palautus onnistuu virtuaalipalvelin- tai tiedostopohjaisesti.

Nykyaikainen varmistusteknologia

Uusin Veeam-teknologia hyödyntää WAN Acceleration -teknologiaa, jonka ansiosta varmuuskopioinnissa käytetään mahdollisimman vähän verkkoliikennettä, jolloin verkon nopeuden kasvattamiseen ei tarvita lisäinvestointeja. Yhteys luodaan turvallisesti internetin kautta käyttäen turvallista, SSL-salattua TCP-porttia. VPN:ää ei tarvita.

Täysin salattu tietojen vaihto

Tiedot salataan lähtöpisteessä jo ennen kuin ne poistuvat teidän verkostanne. Tiedot ovat salattuja koko varmistusprosessin ajan ja pysyvät salattuina myös Microsoft Azure -ympäristössä.

Joustava lisensointimalli

Palvelun käyttö ei edellytä lisenssien tai laitteistojen ostamista. Koko palvelu on palvelin- ja tilavuuspohjainen, ja asiakkaalta veloitetaan vain todellisen käytön mukaan.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat tukevat vaivatonta ja optimoitua off-site-varmuuskopiointia. Primend on valinnut varmistusratkaisukseen VEEAM-teknologian. Käyttökokemuksemme perusteella tämä ratkaisu on helppokäyttöisin, tietojen palautus on nopeinta ja hinnaltaan se on yksi edullisimmista.

Veeam Cloud Connectin lisensointi ja hinnoittelu

Hinnoittelu on palvelinkohtaista, johon lisätään Azure-datakeskukseen varmuuskopioitavien tietojen tilavuus. Lisenssien määrää voidaan muuttaa milloin tahansa, ja kuukausihinta lasketaan kuukausittain.

  • Veeam Cloud Connect -lisenssi: 10 € palvelinta kohden
  • Azure Blob 1 Tt: 20 € kuussa
  • *Varmistuspalvelun valvonta ja hallinta: 50 - 100 € sijaintia kohden 
  •  Palvelun aloitusmääritys on 240 €

     *Tietojen palauttamisesta veloitetaan erikseen, 90 € per tunti
 

Pyydä tarjous