Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

M365 Premium

Jokainen ikkuna ja ovi on avattavissa. Sinun tehtäväsi on tehdä siitä mahdollisimman vaikeaa.


Vuonna 2021 Baltian maissa tehtiin noin 500 000 kyberhyökkäystä, joista 9 000 aiheutti vakavia seurauksia. Kryptovirukset olivat niistä inhottavimpia.

Hyökkäyksistä tulee jatkuvasti monimutkaisempia, eikä virustorjunta riitä enää suojaksi.

Miksi M365 Premium?

Endpoint Manager

Varmistaa, että kaikki laitteet, joilla on mahdollista päästä yrityksen tietoihin, on suojattu samalla tavalla. Tämä mahdollistaa keskitettyjen hallintakäytäntöjen luomisen.

Keskitetyt käytännöt, jotka ovat elintärkeitä kaikkien käyttäjien ja tietokoneiden kannalta:

  • Salatut kiintolevyt (Bitlocker): Erittäin tärkeää, jos laitteitasi varastetaan. Jos Bitlocker ei ole käytössä, kuka tahansa voi päästä vaivattomasti käsiksi kiintolevyllä oleviin tietoihin.
  • Monivaiheinen tunnistautuminen: Helpoin ja nopein tapa varmistaa turvallisuus. Varmista, että monivaiheinen tunnistautuminen on käytössä kaikilla tileillä ja että tunnistautumisprosessi on käyttäjäystävällinen. Yksi tämän päivän yleisimmistä uhista on verkkourkinta eli tietojenkalastelu (phishing), jonka avulla varastetaan käyttäjien salasanoja. Monivaiheisen tunnistautumisen myötä pelkistä salasanoista ei ole varkaille mitään hyötyä, elleivät he saa myös puhelintasi.
  • OneDrive: Yleisin tapa ottaa OneDrive käyttöön on synkronisoida My Documents -kansio ja työpöytä MS Cloudiin. Tämä helpottaa uudelle tietokoneelle siirtymistä, ja jos tietokoneellesi tapahtuu jotakin, tiedot on helppo noutaa.

Defender for Endpoint Business

Luodinkestävä virustorjunta, joka pysäyttää viruksia, joita maksuttomat virustorjuntaohjelmistot eivät pysäytä. Premium-paketilla voit olla varma, että kaikki tietokoneet on suojattu viruksilta. Lisäksi saat reaaliaikaiset arvioinnit ja automatisoidut ilmoitukset, jos tietokoneen turvallisuus tarvitsee täydennystä.

Defender for Office 365

Sähköpostin ja tiedostojen (OneDrive, SharePoint) virustorjunta. Sähköposti on yleisin virusten lähde. Kun Defender on käytössä, Microsoft varmistaa, ettei sähköpostiisi pääse yhtään virusta. 

Conditional Access ja Geoblock

Sinä olet portinvartija, joka päättää, kuka, miten ja mistä yrityksesi tietoihin pääsee. Voit esimerkiksi varmistaa, ettei kukaan pysty lataamaan yrityksen tietoja laitteelle, joka ei ole yrityksen hallinnoima. Geoblockin avulla voit estää pääsyn M365-ympäristöön myös ei-toivotuista maista. 

Mobiilidatan hallinta

Varmista tietojen suojaus myös mobiililaitteilla (iOS, Android), jotta pääsy yrityksen tietoihin ei-toivotuista sovelluksista on estetty. Pidä tietosi ja laitteesi mahdollisimman turvallisina.
 

 

Jokainen ikkuna ja ovi on avattavissa. Sinun tehtäväsi on tehdä siitä mahdollisimman vaikeaa.

Pyydä tarjous