Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

SharePoint-ratkaisut

SharePoint on kustannustehokas, nopea ja helppokäyttöinen

SharePoint on ihanteellinen alusta yhteistyön tekemiseen, asiakirjojen hallintaan ja yrityksen sisäiseen viestintään. SharePoint mahdollistaa kaikkien yrityksen tärkeiden asiakirjojen kokoamisen yhteen paikkaan sekä niiden turvallisen käytön ja jakamisen kenelle tahansa, niin yrityksen sisäisesti kuin sen ulkopuolellekin. 

Jaa asiakirjoja tai sivustoja ulkoisten kumppanien kanssa

Lataa tiedostoja SharePoint-asiakirjakirjastoosi, niin voit käyttää niitä mistä tahansa. Voit myös jakaa asiakirjoja tai sivustoja ulkoisten kumppanien kanssa. Näin kaikilla projektiin osallistuvilla tiimeillä ja ihmisillä on aina ajantasaiset asiakirjat ja tiedot. 

Muokkaa SharePoint-sivuston oikeuksia

SharePointissa voit muuttaa oikeuksia vaivattomasti, jotta voit antaa oikeille ihmisille pääsyoikeudet tarvittaviin tietoihin ja rajoittaa pääsyä muilta.

Luo osasto- tai projektikohtaisia alasivustoja

SharePointilla voit luoda alasivustoja esimerkiksi erilaisia osastoja ja projekteja varten. Näin voit jakaa tietyn osaston tai projektin tarvitsemia tiedostoja, tietoja, uutisia ja resursseja.

Automatisoi liiketoimintaprosessit Microsoft Flow'n avulla

SharePointilla voit luoda koko yrityksen laajuisia työnkulkuja eri osastojen ja työntekijöiden välille. Työnkulut voivat olla esimerkiksi allekirjoitusten keräämistä, palautteen tai hyväksynnän pyytämistä suunnitelmalle tai asiakirjalle tai rutiiniproseduurin tilan seuraamista. SharePointin työnkulut auttavat säästämään aikaa ja vaivaa. Ne tuovat luotettavuutta ja tehokkuutta säännöllisesti suoritettaviin tehtäviin.

Luo ammattimainen intranet

SharePoint-pohjaisen intranetin avulla voit jakaa ja hallita sisältöä ja sovelluksia, jotka auttavat tehostamaan tiimityötä, löytämään tietoa nopeasti ja tekemään saumatonta yhteistyötä.

Työskentele missä tahansa: kotona, toimistolla tai matkoilla

Nopea ja turvallinen pääsy kaikkialta. Työskentele kotona, matkoilla tai missä tahansa Office-sovelluksilla PC- ja Mac-tietokoneilla sekä iOS- ja Android-laitteilla.

Synkronoi tärkeimmät asiakirjat tietokoneeseesi

Automaattinen tiedostojen synkronointi tietokoneeseesi antaa mahdollisuuden jatkaa töitä silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole.

Löydä tarvittavat tiedot nopeasti

SharePoint-haussa on runsaasti lisätoimintoja, jotka tekevät tiedon etsimisestä yksinkertaista ja takaavat paremmat hakutulokset.

SharePoint – enemmän kuin vain tiedostojen jakamista

Tiedostojen varastointi ja jakaminen SharePointissa on hyvin vaivatonta, mutta se ei suinkaan ole sen ainoa ominaisuus, josta on hyötyä työympäristössä.
Yksi yleisimmistä SharePointin käyttötavoista on yrityksen intranet, jossa voi jakaa uutisia, tapahtumia, loma-aikatauluja ja paljon muuta. Alusta tarjoaa siihen monia hyödyllisiä elementtejä, kuten pikalinkkejä, työntekijäkatalogeja, blogeja, yhteistyöympäristöjä jne. 

SharePoint-pohjainen intranet ei häviä toiminnoiltaan lainkaan käyttövalmiille intraneteille. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia, jotka tukevat liiketoiminnan ja työntekijöiden tarpeita ja mahdollistavat tiedon käyttämiseen kannustavan käyttäjäkokemusten ja sisältöjen luomisen.

SharePoint – tehokas työkalu tiedostojen jakamiseen, intranetin käyttöön ja yhteistyön tekemiseen!
 

Pyydä tarjous