Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Microsoft Teamsin kokoushuoneratkaisut

Uudista kokouksesi Microsoft Teamsin kokoushuoneratkaisun avulla

Olemme ykkösvalintasi, kun haluat uudistaa yrityskokouksesi huippuluokan Microsoft Teamsin kokoushuoneratkaisun avulla. Nykypäivän dynaamisessa työympäristössä saumaton yhteistyö ja tehokas viestintä ovat olennaisia menestyksen kannalta, ja Microsoft Teams -kokoustilatarjontamme on suunniteltu nostamaan kokouskokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Miksi valita Microsoft Teamsin kokoustilaratkaisu?

 • Tehokkaampaa yhteistyötä: Microsoft Teams on tehokas yhteistyöalusta, jonka avulla tiimit voivat kommunikoida, jakaa tiedostoja ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa. Kokoushuoneratkaisumme avulla voit tuoda Teamsin tehon fyysisiin kokoustiloihin, helpottaa saumatonta yhteistyötä ja varmistaa, että kaikki pysyvät ajan tasalla.
 • Integroitu kokemus: Kokoushuoneratkaisumme integroituu saumattomasti olemassa olevaan Microsoft 365 -järjestelmään, mikä takaa johdonmukaisen ja tutun kokemuksen eri laitteilla ja alustoilla. Liitytpä kokoukseen sitten pöytäkoneelta, mobiililaitteelta tai erillisestä kokoustilasta, käytössäsi ovat samat vankat ominaisuudet ja toiminnot.
 • Korkealaatuinen ääni ja video: Kokoushuoneratkaisumme on varustettu uusimmilla audio- ja videolaitteilla, jotka mahdollistavat selkeän viestinnän. Heitä hyvästit huonolaatuisille puheluille ja nauti laadukkaista kokouksista, joissa jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja visuaaliset elementit ovat teräviä; ne luovat mukaansatempaavat ja tuottavat puitteet kokouksillesi.
 • Sujuvuutta kokousten johtamiseen: Intuitiivisen kokoushuoneratkaisumme avulla kokousten hallinta ja aikatauluttaminen on vaivatonta. Voit saumattomasti varata kokoushuoneita, lähettää kutsuja ja hallita osallistujia suoraan Teamsin käyttöliittymästä, mikä säästää aikaa ja tehostaa koko prosessia.
 • Räätälöinti ja integrointi: Tiedämme, että jokaisella organisaatiolla on omat ainutlaatuiset vaatimuksensa ja tarpeensa. Kokoushuoneratkaisumme voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi erityistarpeita. Varmistamme, että ratkaisu vastaa täydellisesti liiketoimintasi tavoitteita niin räätälöidyissä huonejärjestelyissä, kolmannen osapuolen sovellusten integroinnissa kuin huoneenhallintajärjestelmissäkin.

Kokoustilaratkaisumme:

Primend on erikoistunut toimittamaan kokonaisvaltaisia Microsoft Teams -kokoustilaratkaisuja, jotka muuttavat kokoustilasi yhteistyön keskipisteiksi. Tässä on yleiskatsaus palveluihimme:

 • Konsultointi ja suunnittelu: Asiantuntijamme arvioivat kokoustiloihin liittyvät tarpeesi, tekevät niistä perusteellisen analyysin ja suunnittelevat räätälöidyn ratkaisun, joka maksimoi Microsoft Teamsin mahdollisuudet. Otamme huomioon esimerkiksi huoneen koon, ääni- ja videotarpeet sekä integrointimahdollisuudet, jotta voimme tarjota ratkaisun, joka sopii ainutlaatuiseen ympäristöönne.
 • Laitteiden toimitus: Me toimitamme ja asennamme tarvittavat laitteistokomponentit saumattoman kokouskokemuksen luomiseksi. Käytämme korkealaatuisia kameroita, mikrofoneja, näyttöjä ja huoneenhallintajärjestelmiä, jotka takaavat optimaalisen ääni- ja videosuorituskyvyn.
 • Huoneen käyttöönoton valmistelu ja konfigurointi: Tiimimme huolehtii kokoustilojen täydellisestä käyttöönotosta ja konfiguroinnista. Varmistamme asianmukaisen asennuksen, liitettävyyden ja integraation olemassa olevaan Microsoft 365 -ympäristöön, mikä takaa sujuvan ja vaivattoman käyttökokemuksen.
 • Koulutus ja tuki: Tarjoamme tiimillesi kattavan koulutuksen, jolla varmistetaan, että he osaavat käyttää kokoushuoneratkaisuasi. Lisäksi oma tukitiimimme on käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmissa, jotta kokoukset sujuvat keskeytyksettä.

Primend yhteistyökumppanina:

Primend on luotettava kumppanisi, kun haluat uudistaa kokoustilasi Microsoft Teamsin kokoushuoneratkaisuilla. Asiantuntemuksemme, sitoutumisemme huippuosaamiseen ja omistautumisemme menestyksellesi auttavat sinua valjastamaan yhteistyökokousten todellisen potentiaalin.

Ota yhteyttä jo tänään, niin saat lisätietoja Microsoft Teamsin kokoushuoneratkaisustamme ja siitä, miten voimme luoda juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun. Viedään yhdessä kokoukset aivan uudelle tuottavuuden ja sitoutumisen tasolle Microsoft Teamsin avulla!

Esimerkkiratkaisu pientä tai keskisuurta kokoushuonetta varten:

Pienemmissä ja keskikokoisissa kokoushuoneissa suosittelemme seuraavaa kokoonpanoa:

 • Logitech MeetUp (audio- ja videolaitteisto)
 • Lenovo ThinkSmart HUB (Teams Rooms -laite)
  • 4KUHD-kamera 5X zoom
  • Täyden kantaman kaiutinjärjestelmä
  • Säteenmuodostava mikrofoniryhmä
  • Moottoroitu kääntö- ja kallistuslinssi

MeetUp on erittäin laadukas verkkokamera, joka on suunniteltu tapaamisia ja kokouksia varten. Kokouskamera soveltuu käytettäväksi melko pienissä tiloissa, ja se tukee kaikkia yleisimpiä kokouspuheluihin käytettäviä ohjelmistoja, kuten Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom jne. MeetUp-ratkaisun avulla on mahdollista soittaa videopuheluita jopa 4K Ultra HD -tarkkuudella. Tukee myös 1080p Full HD- ja 720p HD -tarkkuuksia.

Paremman äänenlaadun varmistamiseksi suosittelemme myös erillisen lisämikrofonin asentamista pöytään:

Kokoushuonelaitteeksi suosittelemme Lenovo ThinkSmart HUBia, jonka toimitus on nopeaa ja joka tarjoaa toimivan tuotetuen ja takuun.

Pyydä tarjous