Käytämme kolmannen osapuolen palveluiden evästeitä markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Lue kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit hallita niitä napsauttamalla "Tietosuojakäytäntö".

Aina askeleen edellä IT-palveluissa.

Vuosikymmeneen kokemus.

Ota yhteyttä

Primend on Microsoftin vuoden kumppani 2023

Toomas Mõttus, Primend Groupin toimitusjohtaja: "On suuri kunnia tulla valituksi Microsoftin vuoden kumppaniksi Virossa jo seitsemännen kerran. Yhdeksän toimintavuoden aikana yhteistyö ja nopea kehitys ovat olleet ydinarvojamme. Tämä tuore tunnustus kuuluu kaikille Primendian työntekijöille, jotka tekevät kovasti töitä päivittäin neljässä toimipisteessämme kolmessa Baltian maassa, jotta olisimme arvokas yhteistyökumppani. Tarjoamme asiakkaillemme palvelua, joka auttaa heitä parantamaan liiketoimintaansa. Kiitos, arvoisat asiakkaat, että luotatte meihin!"

Primend ISO 9001 & ISO ja ISO 27001 sertifioitu

BM Certification myönsi Primendille 30.5.2022 ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin ja ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin, joka kattaa kaikki Primendin tarjoamat palvelut Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Sertifikaatti on luotettavuuden tae Primendin nykyisille ja tuleville asiakkaille.

Primend on Microsoftin vuoden kumppani 2021

”Meillä on ilo ja kunnia tulla kuudetta kertaa valituksi Microsoftin vuoden kumppaniksi Virossa. Me Primendissä arvostamme yhteistyötä ja kehitystä, ja jokainen ottamamme askel on tulosta näiden arvojen noudattamisesta. Kiitos uudesta tunnustuksesta kuuluu asiakkaillemme ja kumppaneillemme, jotka ovat luottaneet meihin ja tukeneet meitä, sekä tietysti koko Primendin fantastiselle tiimille, joka tekee joka päivä töitä sen eteen, että voimme jatkossa tarjota entistäkin laajempia ja parempia palveluita”, kommentoi Primendin toimitusjohtaja Toomas Mõttus.

Primend on Microsoftin vuoden kumppani 2020

Missiomme on luoda ratkaisuja ihmisille, jotka haluavat tehdä yrityksistään entistä menestyvämpiä. Haluamme inspiroida ihmisiä ja organisaatioita tekemään tietoon perustuvia muutoksia. Uskon, että ponnistelumme uusimman teknologian käytännöllisen ja tuloksellisen soveltamisen eteen ovat johtaneet asiakkaidemme luottamukseen ja Microsoftin tunnustukseen”, toimitusjohtaja Toomas Mõttus valaisee menestyskaavaa.
 

Kehitys inspiroi

Uskomme, että pääsymahdollisuus omiin tietoihin kaikkialta ja kaikilla laitteilla auttaa ihmisiä menestymään ja olemaan tehokkaampia. Se innostaa meitä oppimaan jatkuvasti uusien teknologioiden käyttöä, jotka auttavat pitämään tiedot turvassa ja analysoimaan niitä suurten tavoitteiden saavuttamiseksi yhteistyössä.
 

Primend on Microsoftin vuoden kumppani 2015–2018 

”Primend on malliesimerkki Microsoftin kumppaniverkostosta löytyvästä innovatiivisuudesta, aloitteellisuudesta ja kokeneisuudesta, jotka auttavat todella markkinoita muuttavien ratkaisujen tarjoamisessa.”
Ron Huddleston, Microsoftin kumppanuussuhteiden varapresidentti